fbpx

FINISH FLASH - ALL ENTRIES

Ημερομηνία: 10/9/2023
Ημέρα: 4
Flash N°: 20b
Τερματισμός: Λαμία


#54 Efthymios CHALKIAS / Nikolaos KOMNOS
«Όλα τα Ακρόπολις είναι δύσκολα - για εμάς ένας λόγος παραπάνω ήταν το γεγονός ότι οδηγούσαμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο δεν ξέραμε τι θα μας βγάλει. Έβγαλε προβλήματα, αλλά τα καταφέραμε με όλη την ομάδα μαζί και επιστρέψαμε σε καλή θέση. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς».

#55 Spyridon GALERAKIS / Konstantinos SOUKOULIS
«Το Ράλλυ Ακρόπολις για εμάς ήταν μια περιπέτεια από την πρώτη μέρα των δοκιμών μέχρι και την τελευταία ειδική. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε πουθενά να βρούμε έναν καλό ρυθμό, θα θέλαμε να κινηθούμε πιο γρήγορα, αλλά οι συνθήκες δε μας το επέτρεψαν. Έτσι αλλάξαμε πλάνο με σκοπό να τερματίσουμε, που είναι και το πιο σημαντικό».

#56 Georgios DELAPORTAS / Evangelos PANARITIS
«Ήταν αυτό που φανταζόμουν και αυτό που άκουγα από μικρός. Ήταν το πρώτο μας Ακρόπολις και, όπως λένε όλοι, είναι πολύ δύσκολος, σκληρός αγώνας, και είναι επιτυχία να τερματίσεις. Τα καταφέραμε και είμαστε ευτυχείς».

#59 Diego DOMINGUEZ / Rogelio PEÑATE
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, πρώτη νίκη στο JWRC και δεύτερη συνεχόμενη στο WRC3, είναι απίστευτο! Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι σίγουρα ένα από τα σκληρότερα ράλλυ στο καλαντάρι. Η οργάνωση έκανε ό,τι μπορούσε για τη διεξαγωγή του!»

#60 William CREIGHTON / Liam REGAN
«Είναι απίστευτο! Έπειτα από ό,τι έγινε την Παρασκευή, δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Είχαμε ρυθμό και κερδίσαμε ειδικές. Είναι τρελό αν σκεφτείς όλες τις νίκες που κάναμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, και όλα κρίθηκαν από αυτό. Είναι απίστευτο».

#61 Laurent PELLIER / Kevin BRONNER
«Ήταν δύσκολο για εμάς, εγκαταλείψαμε χτες με πρόβλημα στο κιβώτιο. Χάσαμε το πρωτάθλημα από αυτό το θέμα. Παράλληλα, όμως, ήταν ένα πανέμορφο ράλλυ. Αναμφίβολα δύσκολο, με πολλές πέτρες και δύσκολες συνθήκες».

#62 Tom RENSONNET / Loïc DUMONT
«Ήταν τέλεια, ένα σκληρό ράλλυ, αλλά είμαστε στην τρίτη θέση της κατηγορίας. Είμαι ευτυχισμένος. Οι ειδικές ήταν σκληρές, αλλά μάθαμε πολλά και το διασκεδάσαμε».

#63 Roberto BLACH / Mauro BARREIRO
«Το λάτρεψα! Είναι μάλλον το δυσκολότερο ράλλυ της χρονιάς. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στον τερματισμό του αγώνα. Οι ειδικές ήταν σκληρές, με πολλές πέτρες. Κρίμα που δεν ήταν δυνατό να τρέξουμε σε όλες».

#64 Eamonn KELLY / Conor MOHAN
«Ήταν μια λαμπρή πρόκληση! Οι ειδικές ήταν σκληρές, τρελές. Οδηγήσαμε 100 χλμ. με τρεις ταχύτητες και σπασμένο κιβώτιο, αλλά καταφέραμε να το επισκευάσουμε μόνοι μας, να επιστρέψουμε στο σέρβις και να τερματίσουμε δεύτεροι. Οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι».

#68 Petros PANTELI / Charalampos LAOS
«Πιστεύω ότι δεν ήταν όσο καλός περιμέναμε, υπήρχαν προβλήματα λόγω καιρικών συνθηκών. Προσπαθήσαμε να τερματίσουμε και τα καταφέραμε, αυτό είναι το σημαντικότερο».

#70 Gabriele CAMPAGNOLI / Nicola ARENA
«Ήταν σκληρό ράλλυ, πολύ καλό στην αρχή, βαρετό σήμερα. Κάποιες φορές νιώθεις ότι μπορείς να πας πιο γρήγορα, αλλά δεν πρέπει, άλλες φορές είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις. Έμαθα πολλά πράγματα και θα επιστρέψουμε πάλι του χρόνου. Οι συνθήκες στις Αναγνωρίσεις ήταν δύσκολες, δε σημείωσα κάποια πράγματα και το πλήρωσα. Αλλά τίποτα δεν τελειώνει πριν από τον τερματισμό».

#72 Cristian DOLOFAN / Traian PAVEL
«Ήταν όμορφο ράλλυ. Το πρώτο μας στο WRC, ένα πραγματικά πανέμορφο ράλλυ. Συγχαρητήρια στην οργάνωση για τη σκληρή δουλειά που έκαναν ώστε να γίνει ο αγώνας. Μετά τα δύο πρώτα περάσματα στις Αναγνωρίσεις, νόμιζα ότι θα πρέπει να επιστρέψουμε σπίτια μας».

#75 Savvas LEFKADITIS / Evangelos AKRATOS
«Τέλος καλό, όλα καλά για εμάς. Πετύχαμε το στόχο μας, να τερματίσουμε. Διατηρήσαμε έναν σταθερό ρυθμό, όπου μπορούσαμε πηγαίναμε λίγο πιο γρήγορα και όπου κρίναμε κόβαμε, και δικαιωθήκαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος. Και του χρόνου!»

#76 Paschalis CHATZIMARKOS / Marios TSAOUSOGLOU
«Ήταν παρά πολύ δύσκολες οι συνθήκες για όλους, δοκιμές με πολλή βροχή. Κάναμε υπερπροσπάθεια, είχαμε έναν καλό ρυθμό από την αρχή του αγώνα και τον διατηρήσαμε, μέχρι που μας πρόδωσε μια μπίλια ψαλιδιού. Συνεχίσαμε με SupeRally και τερματίσαμε με ανάμικτα συναισθήματα».

#77 Ioannis PLAGOS / Alkiviadis RENTIS
«Το Ράλλυ Ακρόπολις ήταν διασκεδαστικό για τους θεατές, αλλά για εμάς δεν ήταν, διότι δεν μπορούσαμε να κινηθούμε στο ρυθμό που θέλαμε. Χάσαμε τη χθεσινή μέρα και σήμερα κάναμε μόνο μία ειδική. Συνεχίζουμε όμως!»

#78 Loizos PAPAGEORGIOU / Vasileios KOUGIAS
«Πολύ πολύ δύσκολος αγώνας για όλους, ήταν από τους πιο δύσκολους που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, λόγω του καιρού και όλων των συνθηκών. Παρ’ όλα αυτά, το απολαύσαμε».

#79 Matteo FONTANA / Alessandro ARNABOLDI
«Φανταστικό Ράλλυ Ακρόπολις! Είναι ένα από τα αγαπημένα μας στο WRC. Ήταν δύσκολο, αλλά στο τέλος ήταν καλό για εμάς. Το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Η δεύτερη θέση είναι καλό αποτέλεσμα, δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε την Παρασκευή και χτες, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι».

#80 Theodoros KALAMARAS / Dimitrios LAMPRAKIS
«Το Ράλλυ Ακρόπολις ήταν περιπετειώδες. Ο καιρός μάς τα χάλασε. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική. Το ευχαριστηθήκαμε και φυσικά είμαστε χαρούμενοι για τον τερματισμό και το βάθρο».

#81 Chrysostomos PANTELI / Thomas THEOFANOUS
«Ωραίος αγώνας, δύσκολος, με πολλές πέτρες και κλειστές, στενές διαδρομές. Αλλά περάσαμε καλά, το ευχαριστηθήκαμε».

#82 “ADKANELL”/ Panagiotis CHALATSIS
«Κουραστικά εθιστικός αγώνας. Ο αγώνας σήμερα μίκρυνε πολύ. Η ειδική Ταρζάν ήταν καταπληκτική - καταφέραμε να την οδηγήσαμε και την ευχαριστηθήκαμε. Αποκτήσαμε σημαντική εμπειρία από αυτόν τον αγώνα».

#83 Slaven ŠEKULJICA / Damir PETROVIĆ
«Πολύ δύσκολο και σκληρό ράλλυ, αλλά ο τερματισμός είναι κάτι ιδιαίτερο. Είμαι από την Κροατία και αυτές οι τεράστιες πέτρες είναι κάτι τελείως καινούργιο για μένα, κάτι διαφορετικό».

#84 Dimitris PARELLIS / Panayiotis SHIALOS
«Η πρώτη μας εμπειρία τόσο σε Ράλλυ Ακρόπολις όσο και σε αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Σκληρός αγώνας, αλλά το χαρήκαμε με τον τερματισμό. Ο τερματισμός σε κάνει να ξεχνάς όλες τις δυσκολίες».

#85 Haris KALTSOUNIS / Andreas PERIDIS
«Ήταν ένα Ράλλυ Ακρόπολις κανονικό και γνήσιο. Αντρικό! Φέτος ήταν για μένα το 46ο Ράλλυ Ακρόπολις, και υποσχόμαστε να είμαστε εδώ και του χρόνου».

ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ



e-genius.gr ...intelligent web software