fbpx

FINISH FLASH – WRC2

Ημερομηνία: 10/9/2023
Ημέρα: 4
Flash N°: 20a
Τερματισμός: Λαμία


#20 Andreas MIKKELSEN / Torstein ERIKSEN
«Αυτή είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς. Την Παρασκευή η κατάσταση έδειχνε δύσκολη, αλλά πιέσαμε και καταφέραμε να επιστρέψουμε. Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις σπουδαιότερες νίκες μου. Οι ειδικές ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και η οργάνωση έκανε εξαιρετική δουλειά για να τις επαναφέρει μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν τις προηγούμενες μέρες. Οι οργανωτές κατάφεραν να κάνουν το Ράλλυ, και τους ευχαριστούμε».

#21 Yohan ROSSEL / Arnaud DUNAND
«Συγχαρητήρια στην οργάνωση, δεν ήταν καθόλου εύκολη η διεξαγωγή αυτού του ράλλυ. Είναι η τρίτη μου συμμετοχή, και πραγματικά είναι ο αγαπημένος μου χωμάτινος αγώνας, αλλά και ο πιο δύσκολος».

#24 Fergus GREENSMITH / Jonas ANDERSSON
«Δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, αν και θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα αν δεν είχαμε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητο. Αυτά μας κόστισαν χρόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα και πιθανότατα τη νίκη. Αυτό μας απογοητεύει, αλλά η δεύτερη θέση δεν είναι καθόλου κακό αποτέλεσμα».

#25 Kajetan KAJETANOWICZ / Maciej SZCZEPANIAK
«Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, όπως φυσικά και οι ειδικές διαδρομές. Πάντα απολαμβάνω το Ακρόπολις και τους θεατές στις ειδικές. Το έχουν βελτιώσει μέσα στο χρόνο και είμαστε πάντα χαρούμενοι που ερχόμαστε εδώ. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην πρώτη τριάδα, αλλά μετά από δύο κλαταρίσματα χάθηκαν όλα. Ίσως όχι όλα, αφού έπειτα από όσα συνέβησαν η έκτη θέση δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα».

#26 Nikolay GRYAZIN / Konstantin ALEKSANDROV
«Την Παρασκευή και την Κυριακή όλα πήγαν καλά, αφού το αυτοκίνητο ήταν πολύ καλό και ο ρυθμός γρήγορος. Όμως, το Σάββατο χτυπήσαμε σε μία πέτρα στην πρώτη ειδική και αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε. Κάτι που μας στοίχισε ένα καλό αποτέλεσμα».

#27 Adrien FOURMAUX / Alexandre CORIA
«Την Παρασκευή ήμασταν πρώτοι στην κατηγορία, αλλά κλαταρίσματα μας κόστισαν πολύ χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε να σκαρφαλώσουμε από τη 12η στην 4η θέση, αλλά και να πάρουμε αρκετούς βαθμούς στην Power Stage. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα».

#28 Marco BULACIA / Diego VALLEJO
«Μέχρι χθες που κάναμε ένα λάθος, ήμασταν ανταγωνιστικοί και βρισκόμασταν στη μάχη για τη νίκη στην κατηγορία μας. Είμαστε ικανοποιημένοι με την ταχύτητά μας. Οι ειδικές δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω των βροχοπτώσεων, αλλά οι οργανωτές έκαναν πολύ καλή δουλειά έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας».

#29 Martin PROKOP / Michal ERNST
«Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας. Μετά τις Αναγνωρίσεις θεώρησα ότι ο αγώνας δε θα μπορέσει να ξεκινήσει. Όμως, στο τέλος αποδείχθηκε ένα πολύ ωραίο ράλλυ, που αποτέλεσε μια τεράστια πρόκληση. Γνωρίσαμε νέες εμπειρίες και το ευχαριστηθήκαμε. Ήταν διαφορετικά σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει, αλλά μου άρεσε».

#30 Miko MARCZYK / Szymon GOSPODARCZYK
«Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να φτάσουμε στον τερματισμό. Το Σάββατο είχαμε κάποιο μηχανικό πρόβλημα και αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε για πέντε λεπτά, ενώ στη συνέχεια είχαμε και κλαταρίσματα. Δεν ήταν ο τέλειος αγώνας για εμάς, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και ελπίζω την επόμενη φορά να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

#32 Grégoire MUNSTER / Louis LOUKA
«Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός. Καταφέραμε να αποφύγουμε τα προβλήματα, αν και είχαμε δύο κλαταρίσματα. Στο τέλος όμως καταφέραμε να έρθουμε εδώ. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός στην κατηγορία και εμείς έχουμε λιγότερη εμπειρία. Όμως καταφέραμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, και είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό».

#34 Lauri JOONA / Tuukka SHEMEIKKA
«Ο αγώνας ήταν μια περιπέτεια που ξεκίνησε από τις Αναγνωρίσεις. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Οι ειδικές ήταν σκληρές, αλλά καταφέραμε να βρούμε καλό ρυθμό. Ήταν πολύ δύσκολο να καταφέρουμε να αποφύγουμε τα κλαταρίσματα».

#38 Alejandro CACHÓN / Alejandro LOPEZ
«Δεν ήταν εύκολος αγώνας. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή εδώ, και αποδείχθηκε πολύ δύσκολη η διαδικασία των σημειώσεων και των Αναγνωρίσεων, λόγω του καιρού. Αυτό μας προκάλεσε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι ειδικές ήταν σκληρές και απαιτητικές, αλλά μου άρεσαν. Ελπίζω να καταφέρω να συμμετέχω και του χρόνου».

#44 Gaurav GILL / Glenn MACNEALL
«Ο αγώνας ήταν δύσκολος, όπως αρμόζει σε ένα Ακρόπολις. Οι συνθήκες φέτος αποτέλεσαν μια τεράστια πρόκληση για εμάς. Κάθε ειδική ήταν διαφορετική από τις άλλες, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε να βρούμε ρυθμό και την απαιτούμενη ταχύτητα. Αυτό όμως ίσχυε για όλους, και την επόμενη χρονιά θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι».

#47 Vasileios VELANIS / Ioannis VELANIS
«Το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις ήταν από τα πιο σκληρά που έχουμε κάνει στην καριέρα μας. Είμαστε τυχεροί, γιατί η ζημιά που πάθαμε στο τιμόνι μάς πέτυχε στην απλή. Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία και για την οργάνωση, γιατί ήρθαν τα πάνω κάτω. Είμαστε εδώ αλώβητοι και ήταν μια σημαντική επιτυχία για εμάς και την ομάδα. Οι ειδικές ήταν πολύ σκληρές λόγω των καιρικών συνθηκών».

#48 Chrysostomos KARELLIS / Ilias PANAGIOTOUNIS
«Καταφέραμε να φτάσουμε στον τερματισμό και αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Η τελευταία ημέρα ήταν καλή, με πολύ ωραίες ειδικές. Όλα πήγαν καλά!»

#49 Marios XANTHAKOS / Nikolaos KARATHANASIS
«Τα συναισθήματά μας είναι ανάμικτα. Κρατώ τα θετικά, τις εμπειρίες που ζήσαμε όλες αυτές τις μέρες. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, κλαταρίσματα, αλλά και το πρόβλημα χθες με την ανάρτηση. Παρόλο που ήταν η πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε τέτοιες συνθήκες, μείναμε ψύχραιμοι - είχαμε προετοιμαστεί άλλωστε και για αυτό το κομμάτι στο πλαίσιο της συνολικής μας προετοιμασίας».

#50 Miguel DÍAZABOITIZ / Diego SAN JUAN DE EUSEBIO
«Φέτος η χρονιά είχε πολλά πάνω κάτω. Αισθάνθηκα άνετα στις λασπωμένες ειδικές, αν και στη συνέχεια στέγνωσαν πολύ γρήγορα. Οι οργανωτές έκαναν πολύ καλή δουλειά, κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολο σε αυτές τις συνθήκες».

#51 Georgios VASILAKIS / Theodoros CHATZITHEODORIDIS
«Το φετινό Ράλλυ Ακρόπολις μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν διαφορετικό σε ό,τι αφορά τον καιρό. Σε κάποιους άρεσε, σε άλλους όχι. Εμένα ωστόσο μου άρεσε πολύ, διότι μου θύμισε το Ράλλυ Κένυας, και λίγο Αγγλία. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε και σε άλλο τερέν εκτός από το κλασικό Ακρόπολις με τις πέτρες και τη ζέστη».

ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙe-genius.gr ...intelligent web software