fbpx

SERVICE FLASH C

Ημερομηνία: 9/9/2023
Ημέρα: 3
Flash N°: 15

Σέρβις: C (Λαμία)


#69 Kalle ROVANPERÄ / Jonne HALTTUNEN
«Ήταν δύσκολα, αλλά είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που οδηγήσαμε. Ήμασταν γρήγοροι, πιέσαμε αρκετά, αλλά αφήσαμε ένα περιθώριο ασφαλείας στα σκληρά σημεία, κάτι που φαίνεται πως λειτούργησε. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, οδηγήσαμε σταθερά, χωρίς υπερβολές».

#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN
«Ήταν ένα δύσκολο απόγευμα, απαιτητικό για τα αυτοκίνητα. Προφανώς προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά και να προφυλάξουμε το αυτοκίνητο. Πρέπει να προσπαθήσεις να φτάσεις στον τερματισμό - ίσως η κρίση μας δεν ήταν σωστή, αλλά βρισκόμαστε εδώ. Πρέπει να οδηγήσουμε ταχύτερα αύριο και γνωρίζουμε πόσο γρήγορος μπορεί να είναι ο Dani».

#8 Ott TÄNAK / Martin JÄRVEOJA
«Το καθάρισμα του δρόμου στην Ελλάδα είναι πολύ απαιτητικό, με πολύ χαμηλή πρόσφυση, ειδικά στο δεύτερο loop. Η στρατηγική μας ήταν να κρατήσουμε μαλακά ελαστικά για αύριο, ως εναλλακτική. Ίσως τα χρειαστούμε, ίσως όχι. Πέρα από αυτό, πρέπει να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM
«Είχαμε πρόβλημα με τον άξονα μετάδοσης και με το δυναμό. Ευτυχώς, δεν ήταν το κιβώτιο - στην αρχή νόμιζα πως έχει σπάσει. Είναι δύσκολο ξαφνικά να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε το ρυθμό μας για την power stage αύριο, αλλά θα προσπαθήσουμε».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON
«Πολλά συνέβησαν στο απογευματινό loop, τουλάχιστον είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ήταν ένα πολύ δραματικό απόγευμα».

#6 Daniel SORDO / Cándido CARRERA
«Είμαι χαρούμενος με την απογευματινή μας επίδοση. Σε κάποιες ειδικές χάσαμε χρόνο, η θέση εκκίνησής μας δεν ήταν ιδανική, αλλά καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι. Αύριο θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε πίσω μας τον Evans, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε».

#9 Jourdan SERDERIDIS / Frederic MICLOTTE
«Τα πήγαμε καλά, οι ειδικές έγιναν αρκετά σκληρές και υπήρχαν πολλά κλαταρίσματα, οπότε οδηγήσαμε φυλαγμένα για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητο. Είμαστε το πρώτο ελληνικό πλήρωμα, οπότε για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος».

ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ



e-genius.gr ...intelligent web software