fbpx

SERVICE FLASH C – ALL ENTRIES

Ημερομηνία: 9/9/2023
Ημέρα: 3
Flash N°: 15c
Σέρβις: C (Λαμία)


#53 Epameinondas KARANIKOLAS / Georgios KAKAVAS
«Σήμερα είχαμε συνολικά τρία κλαταρίσματα. Ήταν μια δύσκολη μέρα. Ο αγώνας ήταν πολύ σκληρός. Ήταν επιβίωση. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, αύριο θα πιέσω όσο περισσότερο μπορώ».

#54 Efthymios CHALKIAS / Nikolaos KOMNOS
«Ξεκινήσαμε δύσκολα, αφού στο πρώτο loop χάσαμε την ποδιά. Ήταν δύσκολο να προσπαθείς να αποφεύγεις όλη την ώρα τις πέτρες. Επιπλέον, είχαμε ένα πρόβλημα με υψηλή θερμοκρασία κινητήρα, ενώ είχαμε και ένα κλατάρισμα. Αλλά είμαστε εδώ! Όλα καλά!»

#55 Spyridon GALERAKIS / Konstantinos SOUKOULIS
«Όσο περνάνε τα χιλιόμετρα μαθαίνω το αυτοκίνητο και αποκτώ εμπειρία. Είχαμε δύο κλαταρίσματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στο Ελευθεροχώρι είχε νυχτώσει και κόψαμε ρυθμό. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ».

#59 Diego DOMINGUEZ / Rogelio PEÑATE
«To απόγευμα ήταν πολύ καλό για εμάς. Στην τελευταία ειδική τα δώσαμε όλα, αλλά 5 χλμ. πριν από το τέλος χτυπήσαμε μια μεγάλη πέτρα και χάσαμε ξανά το υδραυλικό τιμόνι. Ευτυχώς πήραμε την ειδική και εξακολουθούμε να έχουμε ένα άνετο προβάδισμα. Ελπίζουμε να τερματίσουμε αύριο στην ίδια θέση».

#60 William CREIGHTON / Liam REGAN
«Ήταν δύσκολο απόγευμα. Είχαμε κλατάρισμα το πρωί, και στο δεύτερο loop ο δρόμος ήταν κατεστραμμένος. Καταφέραμε να σημειώσουμε κάποιους καλούς χρόνους και έχουμε κάτι να διεκδικήσουμε αύριο».

#62 Tom RENSONNET / Loïc DUMONT
«Ήταν πολύ δύσκολα, η δυσκολότερη μέρα της νεανικής μου καριέρας, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Οι πέτρες στο δρόμο ήταν τεράστιες και ήταν δύσκολο να τις αποφύγεις, αλλά πρόκειται για ένα πανέμορφο ράλλυ».

#64 Eamonn KELLY / Conor MOHAN
«Πολύ σκληρές ειδικές, αλλά το ευχαριστήθηκα! Αυτό το ράλλυ είναι μια μεγάλη πρόκληση. Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι εδώ και αισιοδοξώ να επιβιώσω από αυτές τις σκληρές ειδικές ξανά».

#75 Savvas LEFKADITIS / Evangelos AKRATOS
«Το δεύτερο σκέλος ειδικών ήταν πολύ δύσκολο για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας μας, οι δρόμοι ήταν σχεδόν κατεστραμμένοι. Εμείς κινηθήκαμε σε έναν σβέλτο ρυθμό, αποφεύγοντας το ρίσκο. Οι δύο κύριοι αντίπαλοί μας είχαν πρόβλημα στην Παύλιανη και περάσαμε μπροστά. Έχουμε μια καλή διαφορά, την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε και αύριο, για να τελειώσει για εμάς ο αγώνας καλά».

#76 Paschalis CHATZIMARKOS / Marios TSAOUSOGLOU
Εγκατέλειψαν στην ΕΔ10 από πρόβλημα στο κιβώτιο.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ



e-genius.gr ...intelligent web software