fbpx

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Τα εύσημα σε εθελοντές, Ερυθρό Σταυρό, κριτές

Τετρακόσιοι εθελοντές, τετρακόσιοι κριτές, ενενήντα πέντε εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, «ακροβολίστηκαν» σε κάθε πιθανό σημείο της διαδρομής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, συμβάλλοντας καθένας με τη δική του προσπάθεια σε ένα αποτέλεσμα που έλαβε τα εύσημα από την παγκόσμια κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δηλώνοντας εθελοντικά συμμετοχή στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, συνειρμικά καθένας οπλίζεται με υπομονή για αμέτρητες ώρες παραμονής στον ήλιο, με σκόνη. Φέτος, η παράδοση κρατήθηκε μόνο αναφορικά με τις πολύωρες βάρδιες, που όπως πάντα, ξεκινούσαν πολύ πριν ξημερώσει. Σε συνθήκες και εδάφη κυριολεκτικά πρωτόγνωρα εξαιτίας της κακοκαιρίας, το δικό τους αγώνα έδωσαν 400 εθελοντές με κοινό χαρακτηριστικό το χαμόγελο. Προερχόμενοι κατά 66,4% από την Αθήνα και κατά 33,6 από άλλες 73 περιοχές, οι εθελοντές ήταν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους άντρες (74%). Το 70% του συνόλου είχε πάρει μέρος και σε προηγούμενα ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, τo 79,2% δήλωσε ενθουσιασμένο και πολύ ικανοποιημένο από τη συμμετοχή του και το 67% δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάλι στις τάξεις του αγώνα, το 2024!

Όλοι τους βρέθηκαν δίπλα στους 400 έμπειρους κριτές του αγώνα, συμβάλλοντας στην ομαλή διεξαγωγή του και βέβαια στην εξυπηρέτηση και στην ασφάλεια των θεατών. Εθελοντές υποδέχτηκαν τους φίλους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και στην υπερειδική διαδρομή, στην Πλατεία Νερού, όπως και στο ΕΚΟ Service Park στη Λαμία κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έγινε αισθητή στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Με 95 εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες από τα τμήματα Αθήνας, Ελασσόνας, Ιωαννίνων, Κατερίνης, Κισσάμου, Κομοτηνής, Λάρισας, Ξάνθης, Πάτρας, Ρεθύμνου, Χαλκίδας και Χανιών, ο Ερυθρός Σταυρός ήταν σε κάθε σημείο του αγώνα, με υγειονομικό και διασωστικό εξοπλισμό (κοπτικά μηχανήματα, διασωστικά σχοινιά κ.ά.) ενισχύοντας περεταίρω την ασφάλειά του.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις χαιρετίζει για ακόμα μια φορά την ανταπόκριση όλων εκείνων που με την ανιδιοτελή προσφορά τους καθιστούν εφικτή τη διοργάνωσή του.

Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ & ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ WRC

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ



e-genius.gr ...intelligent web software