SS15 FLASH
Ημερομηνία: 28/6/2026
Μέρα: 4
Flash N°: 20
Ειδική Διαδρομή: Λουτράκι 1
Μήκος: 16,61 χλμ.
Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια, 30°C
Συνθήκες οδοστρώματος: Σκληρό και μπόσικο χώμα
#33 Elfyn EVANS - Scott MARTIN
«Είναι σκληρή ειδική σε κάποια σημεία, όπως είχαμε δει και στις αναγνωρίσεις».
#18 Takamoto KATSUTA - Aaron JOHNSTON
«Ήμουν προσεκτικός, όλα καλά. Προσπαθώ να αποφύγω τα προβλήματα. Στο δεύτερο πέρασμα ο δρόμος θα είναι σε χειρότερη κατάσταση».
#99 Oliver SOLBERG - Elliott EDMONDSON
«Καθαρίζαμε το δρόμο, γλιστρούσε πολύ. Προσπάθησα για το καλύτερο».
#5 Sami PAJARI - Marko SALMINEN
«Προσπαθώ να πιέσω, πρέπει να δούμε τι κάνουν τα πληρώματα πίσω μας. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος».
#1 Sébastien OGIER - Vincent LANDAIS
«Είμαστε πολύ κοντά, μπορεί να συνεχιστεί έτσι μέχρι τέλους. Δεν πίεσα στο όριο, αλλά είναι εντάξει».
#16 Adrien FOURMAUX - Alexandre CORIA
«Δεν χτύπησα κάπου, δεν ξέρω πως έγινε. Αυτά τα ελαστικά με κούρασαν».
Κλατάρισμα εμπρός αριστερά.
#11 Thierry NEUVILLE - Martijn WYDAEGHE
«Ήταν καλή ειδική, ακόμη παλεύουμε με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Πρέπει να διατηρήσουμε το ρυθμό. Στο δεύτερο πέρασμα λογικά θα έχουμε περισσότερη πρόσφυση».
#95 Jon ARMSTRONG - Shane BYRNE
«Θα έχει ενδιαφέρον στο δεύτερο πέρασμα. Έχει μπόσικο χώμα, σε κάποιες στροφές έχανα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου».
#6 Daniel SORDO - Cándido CARRERA
«Ήταν πολύ δύσκολα, γλιστρούσε πολύ. Ήμουν προσεκτικός, έχουμε δύο ρεζέρβες, δεν μπορούσα να βρω ισορροπία».
#55 Joshua MCERLEAN - Eoin TREACY
«Είναι πολύ δύσκολα, θες να πας γρήγορα, αλλά έχει τόσες πέτρες. Είναι πολύ απαιτητικό για τα ελαστικά».
#22 Mārtiņš SESKS - Renārs FRANCIS
«Έχει πολλές πέτρες, δεν βρήκαμε ρυθμό. Είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό σε αυτή την ειδική».
#9 Jourdan SERDERIDIS - Frédéric MICLOTTE
«Υπάρχουν πολλές πέτρες, καθαρίζαμε πάρα πολύ».
ΣΧΟΛΙΑ
Ο Sebastien Ogier και ο Thierry Neuville πέτυχαν τον ίδιο ακριβώς χρόνο στην ε.δ.! Ο Γάλλος οδηγός παραμένει πρώτος γενικής, με διαφορά 1,3 δλ. Ο Adrien Fourmaux είχε και πάλι κλατάρισμα και έχασε σχεδόν 2 λεπτά. Ο Joshua McErlean ανεβαίνει στην 4η θέση, πίσω από τον Takamoto Katsuta.
Για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης πατήστε εδώ

