SERVICE FLASH ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ημερομηνία: 7 Μαΐου
Ημέρα: 1        Flash No: 9α
Service: Β


10    AΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Λάμπρος - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΗΣ Ηλίας    Skoda Fabia R5
«Κάναμε μια λάθος επιλογή στο Service, σκληραίνοντας το αυτοκίνητο, και αυτό εντέλει έγινε πιο νευρικό. Στην πρώτη ειδική του loop είχαμε ένα τετ-α-κε και χάσαμε περίπου 15 δλ., ενώ παράλληλα νομίζαμε πως είχαμε κλατάρισμα. Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε και πάλι το στήσιμο, οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ γρήγοροι».

24    "ΙΑΒΕΡΗΣ JUNIOR" - ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ Σπύρος    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Στην τρίτη απογευματινή ειδική χάσαμε 20 δλ. από μια μικρή έξοδο, καθώς χρειάστηκε να βάλουμε όπισθεν. Παρ’ όλα αυτά, ευχαριστηθήκαμε πολύ οδηγικά. Δυστυχώς, το απογευματινό πέρασμα ήταν για εμάς σαν «πρώτο», λόγω του προβλήματος στην κολόνα του τιμονιού το πρωί. Με ενοχλεί λίγο το γεγονός ότι οι χρόνοι μας είναι αργοί, παρ’ όλα αυτά το ευχαριστιόμαστε».

25    ΧΑΛΚΙΑΣ Ευθύμιος - ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος        SUBARU Impreza WRX STI
«Πειραματιζόμαστε με τις αναρτήσεις του αυτοκινήτου, και εγώ προσπαθώ να το βρω. Κατά τα άλλα, δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα, και όλα πήγαν καλά».

27    ΠΑΝΤΕΛΗ Πέτρος - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κωνσταντίνος    MITSUBISHI Lancer EVO X
«Στην προτελευταία ειδική είχαμε ένα πρόβλημα στο ρεζερβουάρ, και ο κινητήρας έκανε διακοπές. Συνολικά, όμως, ήταν μια πολύ καλή ημέρα για εμάς. Σχετικά με αύριο, θα δούμε πρώτα την κατάταξη, και έπειτα θα αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε, αφού σκεφτούμε αν μπορούμε να καλύψουμε χρόνο από τους προπορευόμενους».

28    ΓΙΑΝΓΚΟΥ Παναγιώτης - ΚΥΡΙΑΚΟΥ Παναγιώτης    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Στην πρώτη ειδική χάσαμε χρόνο λόγω προβλήματος με τα φρένα μας. Επίσης, στις δύο τελευταίες ειδικές της ημέρας είχαμε πρόβλημα με τον κινητήρα που έκανε διακοπές, αλλά εντέλει δούλεψε. Η τελευταία ειδική είχε λάσπη και μας ταλαιπώρησε, αλλά συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι».

51    ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Γιώργος - ΜΑΧΑΙΡΑΣ Λεωνίδας    MITSUBISHI Lancer EVO IX
«Τελικά χάσαμε τα πάντα στην 1η ειδική, όπως αποδείχθηκε. Γνωρίζοντας ότι είναι σκληρή, μπήκαμε φυλαγμένα και χάσαμε χρόνο όταν πιάσαμε τον Καλτσούνη μέσα στην ειδική. Στο δεύτερο πέρασμα κινηθήκαμε πιο στρωτά και οι ειδικές ήταν ωραίες, είχαν ποικιλία: η Νέα Γραβιά ήταν σκληρή, η Άμφισσα γρήγορη και το Παλαιοχώρι τεχνικό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

52    ΒΕΛΑΝΗΣ Βασίλης - ΒΕΛΑΝΗΣ Ιωάννης    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Στόχος επετεύχθη! Ακολουθήσαμε έναν ασφαλή ρυθμό στο 2ο loop. Στο Παλαιοχώρι 2 είχαμε μία έξοδο στο πατημένο κομμάτι, αλλά όλα καλά. Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα που τερμάτισαν, αύριο είναι μια καινούργια μέρα».


53    ΝΙΩΡΑΣ Γρηγόρης - ΚΑΚΑΛΗΣ Κωνσταντίνος    SUBARU Impreza WRX STI N12
«Η τελευταία ειδική ήταν περίεργη, καθώς το ανηφορικό κομμάτι ήταν ιδιαίτερα γλιστερό με τόση λάσπη. Είχαμε προβλήματα με τα ελαστικά (δεν ήταν τα ιδανικά) και το στήσιμο του αυτοκινήτου. Κατά τα άλλα όλα καλά».

56    ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ Λευτέρης - ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Μιχάλης    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Το απογευματινό σκέλος ήταν σαφώς καλύτερο από το πρωινό. Οδηγήσαμε πιο μυαλωμένα, με σωστές γραμμές και χωρίς υπερβολές, κάτι που βγήκε στους χρόνους. Ο τερματισμός μας ήταν ό,τι καλύτερο για να αποκτήσουμε αγωνιστικά χιλιόμετρα ως πλήρωμα. Τελικά το Ακρόπολις είναι... Ακρόπολις, δεν είναι καθόλου εύκολος αγώνας».

63    ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ Ιωάννης - ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ Χρήστος        MG ZR
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ενώ μας άρεσε πολύ το γεγονός ότι οι ειδικές είχαν πάρα πολύ κόσμο. Μόνο το Παλαιοχώρι μας τα χάλασε λίγο στο τέλος, λόγω της λάσπης, καθώς γλιστρούσαμε πολύ. Κινηθήκαμε γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα και προσεκτικά, καθώς πάντα είχαμε στο μυαλό μας ότι σκοπός μας ήταν να τερματίσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».

73    "PAZONEN" - ΚΟΤΡΩΝΗΣ Αποστόλης        TOYOTA Yaris
«Ήταν μια υπέροχη, φανταστική ημέρα. Οι ειδικές διαδρομές ήταν καταπληκτικές, το Παλαιοχώρι γλιστρούσε στα κατηφορικά κομμάτια. Όλα καλά, καταφέραμε αυτό που θέλαμε και επιστρέψαμε στη βάση μας».

84    ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ Στέφανος - ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ Σπύρος    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Κοιτάξαμε να πάρουμε ό,τι μας έλειψε από τον Πύργο, δηλαδή την εμπειρία των αγωνιστικών χιλιομέτρων. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα, τόσο μηχανικά όσο και σε οδηγικό επίπεδο, με δικά μου λάθη. Ό,τι μπορεί να προκύψει σε ένα Ακρόπολις, δηλαδή. Είμαι ευχαριστημένος που τερμάτισα, συγχαρητήρια στους νικητές».

SEAJETS Acropolis Rally 2015

Με τη SEAJETS αλλάζει σελίδα το Ράλλυ Ακρόπολις

Read More

Relive the 2015 Acropolis Rally

Relive the 2015 Acropolis Rally

Read More

FIA ERC

Visit the official ERC site

Read More

History

Acropolis Rally History!

Read More
footer gif banner