SERVICE FLASH B
Ημερομηνία: 7 Μαΐου
Ημέρα: 1         Flash No: 9
Service: B


1    KAJETANOWICZ Kajetan - BARAN Jaroslaw    FORD Fiesta R5
«Ήταν μία από τις πιο δύσκολες μέρες στην καριέρα μου. Φαίνεται περίεργο, αλλά διασκεδάσαμε πολύ. Δουλέψαμε σκληρά ανάμεσα στις ειδικές στο δεύτερο loop, γιατί είχαμε προβλήματα με τα φρένα, και προσπαθούσαμε να τα επισκευάσουμε. Φυσικά θα ήθελα να κερδίσω, αλλά η μέρα ήταν αρκετά καλή. Κερδίσαμε τις τρεις από τις έξι ειδικές, και είναι ωραίο να βλέπεις ότι έχεις την ταχύτητα. Αύριο θέλω να οδηγήσω χωρίς λάθη και προβλήματα».

2    LUKYANUK Alexey - KAPUSTIN Roman    FORD Fiesta R5
«Δεν είχαμε απώλεια ισχύος σε αυτό το loop. Αλλά παλεύουμε στο αυτοκίνητο, και αυτό δεν είναι ευχάριστο. Δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα είναι στη βαλβίδα pop-off ή στη χαρτογράφηση του κινητήρα. Σίγουρα κάποιος ευθύνεται για αυτό, και δεν είναι ωραίο να οδηγείς έτσι. Το Ακρόπολις είναι ένα δύσκολο ράλλυ, και ελπίζω αύριο τα πράγματα να είναι καλύτερα».

3    TARABUS Jaromir - TRUNKAT Daniel        SKODA Fabia R5
«Ήταν μια καλή μέρα για μας. Η 3η θέση είναι τέλεια. Δεν είχαμε ουσιώδη προβλήματα. Αύριο η μέρα θα είναι μεγαλύτερη και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

6    JEETS Raul - TOOM Andrus        SKODA Fabia R5
«Την πρώτη μέρα δεν κάναμε μεγάλα λάθη, και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, αφού βρισκόμαστε στην 5η θέση. Μάθαμε πολλά στην Ελλάδα φέτος. Αύριο πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι, γιατί η διαφορά από τον Koltun είναι μικρή. Αύριο όλα θα εξαρτηθούν από τα ελαστικά».

8    KASPERCZYK Tomasz - SYTY Damian        FORD Fiesta R5
«Η μέρα ήταν δύσκολη, ειδικά στην τελευταία ειδική, γιατί γλιστρούσε πολύ και φορούσαμε σκληρά ελαστικά. Αλλά είμαι χαρούμενος, γιατί είναι το πρώτο μου Ακρόπολις. Αύριο ο καιρός θα είναι καθοριστικός. Δε θέλω να πιέσω πολύ, γιατί θέλω να τερματίσω και να κερδίσω σε εμπειρία».

9    ATHANASSOULAS Lambros - PANAGIOTOUNIS Elias    SKODA Fabia R5
«Κάναμε μια λάθος επιλογή στο Service, σκληραίνοντας το αυτοκίνητο, και αυτό εντέλει έγινε πιο νευρικό. Στην πρώτη ειδική του loop είχαμε ένα τετ-α-κε και χάσαμε περίπου 15 δλ., ενώ παράλληλα νομίζαμε πως είχαμε κλατάρισμα. Μάλλον πρέπει να αλλάξουμε και πάλι το στήσιμο, οι ανταγωνιστές μας είναι πολύ γρήγοροι».

10    KOLTUN Jaroslav - PLESKOT Ireneusz        FORD Fiesta R5
«Η μέρα ήταν αρκετά καλή, όλα είναι εντάξει με το αυτοκίνητο, θέλουμε μόνο να συνεχίσουμε και να μην έχουμε συγκεκριμένες προσδοκίες».

11    SIRMACIS Ralfs - SIMINS Arturs        SKODA Fabia R5
«Ήταν τέλεια ημέρα για εμάς. Στο τέλος τα ελαστικά ήταν σε κακή κατάσταση, έτσι κόψαμε ρυθμό γιατί οι ειδικές ήταν πολύ γλιστερές. Ζούμε μεγάλες στιγμές. Αύριο, με νέα λάστιχα, θα πιέσουμε, γιατί θέλουμε τη νίκη».

16    TIBOR Erdi Junior - GYORGY Papp        MITSUBISHI Lancer EVO X
«Ήταν πολύ δύσκολη μέρα. Πιέσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε ψηλότερα στην κατάταξη. Προσπαθήσαμε να μη χαλάσουμε το αυτοκίνητο και να διατηρήσουμε τη θέση μας. Η τελευταία ειδική ήταν λασπωμένη, αλλά το διασκεδάσαμε. Δεν είχαμε προβλήματα με το αυτοκίνητο. Όλα είναι καλά».

17    CHUCHALA Wojciech - DYMURSKI Daniel    SUBARU Impreza WRX STI
«Πολύ δύσκολη μέρα, γιατί κάναμε κάποια λάθη και είχαμε ένα τετ-α-κε. Στην πρώτη ειδική του loop υπήρχε μια μεγάλη πέτρα στη γραμμή μας, και δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να τη χτυπήσουμε. Έπειτα από αυτό αποφάσισα να μειώσω ταχύτητα και να έχω περισσότερη υπομονή, γιατί θέλω να είμαι παρών στον τερματισμό».

18    RANGA Peter - BAN VIKTOR        MITSUBISHI Lancer EVO IX
«Η μέρα ήταν γενικά καλή και η θέση μας επίσης. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε με τον Chuchala, αλλά στην τελευταία ειδική ήμασταν πολύ προσεκτικοί, λόγω της λάσπης. Το βασικό ήταν να επιστρέψουμε στο Service. Αύριο θα ακολουθήσουμε την ίδια στρατηγική, αν λειτουργήσει θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μάχη με τον Chuchala, αν όχι δε θα τα βάψουμε και μαύρα».

20    BOSTANCI Murat - VATANSEVER Onur    FORD Fiesta R2
«Η μέρα τελείωσε καλύτερα απ’ ό,τι ξεκίνησε. Στην πρώτη ειδική της ημέρας χάσαμε χρόνο στη σκόνη του Kajetanowicz. Αλλά τώρα προηγούμαστε. Είμαστε ευχαριστημένοι με το ρυθμό μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Δε μου αρέσουν τα κλειστά κομμάτια των ειδικών, προτιμώ τα γρήγορα».

21    PIENIAZEK Lukasz - MAZUR Przemyslaw    OPEL Adam R2
Εγκατέλειψε στην ΕΔ 6, λόγω προβλήματος στο κιβώτιο.

22    BESSENYEY Zoltan - BERENDI David        RENAULT Clio RS
«Είχαμε ένα πρόβλημα στην ΕΔ 4, γιατί χτυπήσαμε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και γλιστρούσαμε πολύ. Κατόπιν είχαμε προβλήματα με τα ελαστικά, αλλά μετά την αλλαγή τους το αυτοκίνητο ήταν καλό. Η 2η θέση είναι καλή, αν και πρέπει να γίνουμε ταχύτεροι, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να τερματίσουμε».

23    FILIP Alexandru - IANCU Bogdan    RENAULT Clio RS         
«Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, μία από τις δυσκολότερες της καριέρας μου, γιατί οι ειδικές ήταν σκληρές και λασπωμένες, και φορούσαμε σκληρά ελαστικά. Είμαστε όμως χαρούμενοι, γιατί ο στόχος μας είναι ο τερματισμός. Ο τερματισμός είναι, άλλωστε, μια νίκη σε αυτό το ράλλυ. Το Ακρόπολις είναι για άντρες».SEAJETS Acropolis Rally 2015

Με τη SEAJETS αλλάζει σελίδα το Ράλλυ Ακρόπολις

Read More

Relive the 2015 Acropolis Rally

Relive the 2015 Acropolis Rally

Read More

FIA ERC

Visit the official ERC site

Read More

History

Acropolis Rally History!

Read More
footer gif banner