ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΛΥ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ


24    "ΙΑΒΕΡΗΣ JUNIOR" - ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ Σπύρος    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Ο αγώνας είναι ωραίος, αν και οι ειδικές είναι λίγο σκληρές για ERC, αλλά αυτό είναι το Ακρόπολις. Θα κινηθούμε αύριο στις τρεις πρώτες ειδικές, θα δούμε τους χρόνους μας και θα τους χειριστούμε ανάλογα. Θα ήταν ιδανικό αν μπορούσαμε να τερματίσουμε πίσω από τον Chuchala».

25    ΧΑΛΚΙΑΣ Ευθύμιος - ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος        SUBARU Impreza WRX STI
«Ο αγώνας είναι ωραίος. Πάμε για να διασκεδάσουμε, και ελπίζουμε οι ε.δ. να έχουν πολύ κόσμο».

26    ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ Κωνσταντίνος-ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ Μάριος    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Ο αγώνας είναι πολύ ωραίος, τόσο σχεδιαστικά όσο και στο θέμα της κατάστασης των εδικών. Εμείς θέλουμε να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά και μυαλωμένα. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας τη σύγκριση με τους ξένους».

27    ΠΑΝΤΕΛΗ Πέτρος - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κωνσταντίνος    MITSUBISHI Lancer EVO X
«Οι ε.δ. είναι πολύ καλές, εκτός από ένα σημείο της πρώτης που έχει λάσπη. Δεν ξέρουμε πώς είναι οι δρόμοι σήμερα, ελπίζουμε να είναι καλύτεροι. Στόχος μας ο τερματισμός σε μια καλή θέση».

30    ΖΟΥΝΗΣ Ιωάννης - Σαΐνης Δημήτρης        SUBARU Impreza WRX STI
«Είναι ένα σκληρό Ακρόπολις, όπως παλιά, κι ας είναι τα χιλιόμετρα λιγότερα. Σήμερα είχαμε την ατυχία να κόψουμε ημιαξόνιο στο shakedown, αλλά καλύτερα τώρα παρά στον αγώνα».

51    ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ Γιώργος - ΜΑΧΑΙΡΑΣ Λεωνίδας    MITSUBISHI Lancer EVO IX
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Οι ειδικές δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, εκτός από τη Γραβιά. Έχουμε βάλει νέα ανάρτηση στο αυτοκίνητο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως πάντα συμμετέχουμε με στόχο τη νίκη, οπότε αυτός είναι ο στόχος μας και τώρα».

52    ΒΕΛΑΝΗΣ Βασίλης - ΒΕΛΑΝΗΣ Ιωάννης    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Κατ’ αρχάς, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και καλό τερματισμό. Στόχος δικός μας είναι ο τερματισμός σε μια καλή θέση, ώστε να συγκεντρώσουμε βαθμούς για το Πρωτάθλημα. Φυσικά, ο αγώνας είναι Ακρόπολις, και κάθε ειδική έχει το δικό της χαρακτήρα».

53    ΝΙΩΡΑΣ Γρηγόρης - ΚΑΚΑΛΗΣ Κωνσταντίνος    SUBARU Impreza WRX STI N12
«Ο αγώνας είναι ωραίος και οι ειδικές διαδρομές μαζεμένες και κλασικές. Η Οργάνωση έκανε μεγάλη προσπάθεια για να εξομαλύνει τις ειδικές, καθώς κάποιες είχαν να χρησιμοποιηθούν πολύ καιρό. Η ιδέα για ανεφοδιασμό με βενζίνη 100άρα είναι εξαιρετική. Στόχος μας είναι η διασκέδαση».

54    ΣΠΑΝΟΣ Διονύσης - ΓΚΟΤΟΒΟΣ Σωτήρης    SUBARU Impreza WRX STI
«Για Ακρόπολις οι ειδικές είναι καλές, φυσικά με αγωνιστική δυσκολία, αλλά αυτό είναι που μας προσελκύει. Ο αγώνας είναι σκληρός και ελπίζουμε να αντέξουμε, τόσο εμείς όσο και το αυτοκίνητό μας».

55    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ Παναγιώτης - ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ Θεόδωρος        MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Ελπίζουμε ο αγώνας να κυλήσει υπέροχα και να το ευχαριστηθούμε. Οι ειδικές διαδρομές είναι πολύ καλές και μας αρέσουν πολύ».

56    ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ Λευτέρης - ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Μιχάλης    MITSUBISHI Lancer Evo IX
«Αν η Γραβιά είναι καλή, τότε μπορώ να πω ότι όλες οι ειδικές είναι πολύ ωραίες. Μακάρι να ήταν περισσότερες! Αυτό είναι το πρώτο μας Ακρόπολις και στόχος μας είναι ο τερματισμός με έναν αξιοπρεπή ρυθμό και συλλογή εμπειρών».

62    ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ Ιωάννης - ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ Ευάγγελος    FORD Escort RS2000
«Ο αγώνας είναι ωραίος, αντίστοιχος με εκείνον στο Λουτράκι. Στόχος μας είναι η 1η θέση της F2, γιατί άλλωστε όταν τρέχουμε θέλουμε πάντα να κερδίζουμε».

63    ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ Ιωάννης - ΜΠΑΚΛΩΡΗΣ Χρήστος        MG ZR
«Ο αγώνας είναι πολύ ωραίος. Με πολύ ωραία χάραξη και πολύ ωραίες ειδικές διαδρομές. Ελπίζουμε ο καιρός να είναι καλός, έτσι ώστε να τις ευχαριστηθούμε. Στόχος μας είναι να κινηθούμε γρήγορα, αλλά ταυτόχρονα με ένα ρυθμό που μας επιτρέπει να τερματίσουμε».

65    ΓΑΖΕΤΑΣ Χαράλαμπος - ΧΑΛΑΤΣΗΣ Παναγιώτης    OPEL Corsa Super 1600
«Οι ειδικές είναι χορταστικές, καθώς περιλαμβάνουν γρήγορα και αργά κομμάτια. Δυστυχώς, στη Νέα Γραβιά έχουμε κάνει μόνο δύο περάσματα, και περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι ο καιρός σε αυτήν την ειδική. Στόχος μας είναι ο τερματισμός και να διασκεδάσουμε».

66    ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ Σάββας - ΤΣΙΟΥΚΑΣ Αθανάσιος        PEUGEOT 206 XS
«Είναι ένας ωραίος αγώνας, με ιστορικές ειδικές διαδρομές, και ελπίζουμε ο καιρός να βοηθήσει. Έπειτα από καιρό, στην F2 υπάρχουν αρκετά πληρώματα για τη νίκη και η μάχη θα είναι ωραία για όλους, τόσο για τα πληρώματα όσο και για τους θεατές. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως πάντα για το καλύτερο δυνατό, και μακάρι αυτό να είναι η νίκη στην F2».

73    "PAZONEN" - ΚΟΤΡΩΝΗΣ Αποστόλης        TOYOTA Yaris
«O αγώνας είναι άψογος σχεδιαστικά. Συγχαρητήρια σε όσους ενεπλάκησαν στην οργάνωσή του, και ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι ένας αξιόλογος αγώνας, που αναμένεται να έχει πολύ κόσμο. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, και του χρόνου ακόμα καλύτερα».SEAJETS Acropolis Rally 2015

Με τη SEAJETS αλλάζει σελίδα το Ράλλυ Ακρόπολις

Read More

Relive the 2015 Acropolis Rally

Relive the 2015 Acropolis Rally

Read More

FIA ERC

Visit the official ERC site

Read More

History

Acropolis Rally History!

Read More
footer gif banner