7.5.2015         

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H ΟΜΑΕ παρέλαβε σήμερα 6/5/2015 από την FIA επιστολή με το εξής περιεχόμενο:

«Σας γνωρίζουμε πως η Εθνική Αθλητική Αρχή (ASN) στην Ελλάδα ζήτησε την πλήρη εκχώρηση της Αθλητικής Εξουσίας (Sporting Power) υπέρ της ΟΜΑΕ για το 2015, σύμφωνα με το άρθρο 5α του καταστατικού της FIA. Ως εκ τούτου το θέμα αυτό θα υποβληθεί προς επικύρωση στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κατά την επόμενη συνεδρίασή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μεξικό στις 10 Ιουλίου 2015. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση.»

Η Ομοσπονδία μας αποδέχεται με χαρά την πρόκληση και δεσμεύεται πως θα προσπαθήσει πάση δυνάμει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας όσον αφορά στις διεθνείς διοργανώσεις που έχουν αναληφθεί, και όχι μόνο.

Ειδικά για το Ράλλυ Ακρόπολις του 2015 (Rally of Greece) το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC) της φετινής χρονιάς, η ΟΜΑΕ θα προσπαθήσει στον ελάχιστο χρόνο που απομένει και υπό τις πολύ αντίξοες οικονομικές συνθήκες της χώρας αυτή την περίοδο, να αντεπεξέλθει στην πρόκληση. Ευελπιστούμε στη στήριξη από την πλευρά της Πολιτείας και ειδικότερα...

 
     
         
     
     
 

#acropolisrally


 

ORGANIZERS GRAND SPONSOR Official Sponsors HOST MEDIA SUPPLIERS Specila Partners